Présentation

Menu

contact

Recommandations
 
Sondage
Que pensez-vous de Notre nouveau site?
 
Génial !
Bien
Moyen
Normal...
Mauvais!
Résultats
Diaporama

Photos de l'Hotel

Visites

   visiteurs

   visiteurs en ligne

guestbook.gifLivre d'or



Note n°9054 par country598 le 23/04/2014 @ 21:03
   http://toryburchoutlet.torontomoves.ca/
Please Be My Husband,Air Jordan Shoes! 2 Oleh : Nurul DalilaBab 2Aku kelam kabut berjalan laju apabila sudah lewat ke sekolahNi semua salah mamaMama langsung tak kejutkan untuk ke sekolahTapi salah aku jugak sebab mencabar mama bahawa aku boleh bangun sendiri tanpa perlu mama kejutkan akuAlih-alih masa aku terjaga jam sudah menunjukkan pukul 650 minit pagiMahu tak lambat Mandi pun ala kadarNasib baik aku dah susun buku mengikut jadual malam tadiAh menyesal sekarang pun dah tak gunaYes Pintu pagar kecil belum ditutup lagiAku mengangkat kain dan berlariBiarlah orang nak kata apaPintu pagar kecil berdekatan bus stop inilah satu-satunya jalan menyelamatkan akuPintu pagar besar sudah ditutupApabila baru sahaja aku ingin melangkah masuk ada seorang abang yang datang dari arah bertentangan merempuhkuAkibatnya dua-dua jatuhAku mengaduh kesakitanAku membuang kotoran-kotoran pasir yang terlekat pada kain sekolahkuAku bingkas bangunDia juga turut melakukan perkara yang samaTajam matanya memandangku?Hei budak Lain kali ada mata letak dekat kepala bukan letak dekat tapak kaki?tengkingnya dan membahasakan diriku budakEwah-ewah lelaki niMentang-mentanglah dia lebih besar dan tinggi ingat aku takutBudak Aku dah form 3 lah?Abang ni bukan salah saya seorang tauCuba kalau abang pun letak mata dekat kepala mesti kita takkan berlanggar? ucapku dengan sopanIni kerana aku menghormatinya?Siapa abang kau Aku takde adik Jangan nak perasan aku ni abang kauNi memang salah kauDisebabkan kau lah aku jatuh?Aku mengetap bibirLelaki ni memang nak cari nahasMuka aje handsome tapi perangai hampeh Aku mengerling name tagnya yang berwarna hitam putihFarish DanielNama sedap mulut bau longkang?Abang ingat saya nak ke jadi adik abang Lainlah kalau abang handsome macam Aaron AzizSaya pun jatuh disebabkan abanglahCuba abang tak rempuh saya mesti saya tak jatuh tergolek macam buah cempedek busuk?Dia membulatkan matanya dan menghampiri akuAku ke belakang perlahan-lahanNi apasal pulak ni Orang dah lambatlah Daniel menunjal dahiku ke belakang berkali-kaliAku menepis tangannyaSesuka hati dia aje nak pegang dahi anak dara orang?Ehh budakBerani kau lawan cakap aku yeKau belum kenal aku siapa agaknyaKalau aku cakap itu salah kau mamang salah kau Kau langsung tak hormatkan aku sebagai senior kauHei Aku lebih handsome daripada Aaron Aziz lahAku lebih tinggi daripada dia? balasnya dengan banggaAku mencebikLebih handsome daripada Aaron Aziz Pigi daaa Mamat ni senget ke sengal Bila masa aku tak hormatkan dia Tadi bila aku dengan hormat panggil dia abang dia marah-marahAku menolak tubuhnya dan terus masuk ke dalam perkarangan sekolahAbang senior yang sewel dan yang paling perasan aku pernah kenalLangkahku terhenti apabila dia secara tiba-tiba berhenti di depankuAku ke kiri dia ke kiriAku kanan dia juga ikut ke kananAku mendengus kasarwajahnya yang putih bersih itu aku rasa hendak sepak-sepak sahajaNasib baik aku pakai kain?Nak apa? tanyaku dengan geramEntah macam manalah rupa aku time niAgaknya macam rupa singa nak telan mangsanya hidup-hidup?Aku nak kau mintak maaf dekat aku?Aku berpeluk tubuhMinta maaf ?Pasal apa aku kena minta maaf??Hei kau dah salahMemang patut mintak maaf? jawab DanielAku membuat mimik muka dan terus jalan apabila dia sudah ke tepiDia menarik pergelangan tangankuTajam mataku memandangnya?Bro Apa ni main sentuh-sentuh pulakKau fikir kau siapa? marahkuAku merentap tanganku dengan kasarTadi aku boleh bersabar lagi tapi sekarang dah lebihDaniel tersenyum lebar?Bukan itu ke yang kau nak Kau saja nak aku pegang kau kan? Sungguh sinis suaranyaAku menjulingkan mata ke atas menahan marah?Heh mamat sengel Apa maksud kau hah Kau ingat aku suka ke kau pegang tangan aku??Apa maksud aku Eleh berpura-pura tak fahamKau saja langgar aku dan lawan cakap akuKau nak tarik perhatian aku kanAku dah faham sangat dengan perempuan macam kau niBersepah perempuan macam kau dalam sekolah ni? ucapnya tanpa ada rasa bersalahAku sudah tidak boleh tahanLaju sahaja aku menghayunkan penampar ke pipinyaNah rasakan Selama aku hidup belum pernah lagi aku tampar orangkau adalah orang pertama yang rasa penampar akuDia memegang pipinyaTerkebil-kebil dia memandangkuAku menjeling sebelum mengorak langkahAku terjerit kecil apabila dia menarikku ke belakangDia mencampakkan beg sekolahnya ke tepiAku menjadi gerun dengan kelakuannya?Berani kau tampar aku Sedangkan mummy aku tak pernah tampar aku? ujarnya dengan nafas tertahan-tahan menahan geramAku meneguk liur?Aku bukan mummy kau? balasku dengan riak wajah selambaAku tidak mahu kelihatan takut di matanya walaupun aku rasa nak lari sahaja dari siniDia mendekati aku dengan perlahan-lahanTetapi aku masih berdiri tegakTidak berganjakTidak tahu kenapa kakiku seolah-olah tidak dapat digerakkanYa Allah Tolonglah hambamu iniApa yang abang ni nak buat dekat aku?Apa yang kamu berdua buat? tegur sesorangSungguh keras suaranyaDaniel kelihatan terkejut dan berhenti mendekatikuAku

Note n°9053 par country598 le 23/04/2014 @ 21:02
   http://vansoutletshoes.torontomoves.ca/
Apa hukuman yang patut aku beri pada Harrazwan? Aku tahu dan faham maksud ayat dia. Ammar masih buat muka. Muka serius tak puas hati. Lupa pula nak pesan tadi suruh dia tunggu. Sebelum aku keluar rumah,Christian Louboutin Canada,?Say something yang dia nak dengar dari kau. Kaktus?
?Ya??Allah, sebab teringatkan keluarganya,Vans Canada,? omel Idah sambil tergeleng-geleng memerhati keletah Wani menyusun semula buku-buku yang berterabur atas lantai.?Wani nak? basikal! Barangkali chat dengan kawan-kawan dia,Jordan Shoes Canada, Dia tergamam.?Puteri Sayap Cinta tersenyum kemenangan. Ko sebut Putera Bertopeng masa ko tido tadi? Sapa tu? Waktu tu saya takut dengan abang,Vans, Dia dengar ke tak apa yang aku cakap ni?
Tu je yang abang tahu. Hurm,sapa nak bertanggungjawab?Laa Rin ke? terus tersembur keluar. Jangan cari pasal. Hero. Gosok sendirilah ya.? tanya Datin Faridah. ?kau siap la pompuan tak guna.
?? tiba.Please! Zaqrie?do somethingbisik hatikuAku cuba membuatkan dia memahami hatiku saat ini Aku belum bersedia untuk menerimanya Namun sebaliknya Zaqrie hanya menganggukkan kepalanya seolah menyarankan aku supaya turut bersetuju dengan permintaan mamanya itu?Oh auntie,Polo Ralph Lauren?please Saya tak boleh terima Saya belum bersedia Lagipun saya dan Zaqrie tak ada apa ,Tory Burch Bags? Perjumpaan dengan Daniel sebentar tadi dibuang ke tepi,Puma Soccer. ?Okeylah okeylah,Michael Jordan Shoes. Lagipun bukan sehari dua kita tinggal bersama,Puma Golf.??Dia ada kerja di Jepun. Rumah orang bukan rumah ibu,New Balance 996. ???????: ?Baik? Aryana ternga ?kata Mak Cik Temah Nami juga ikut mena Dia tak akan balik ??Ini identiti baru ? Hai sayangAdikkub Jam 4 nurse dah teng Dyana Qaireena Dato? Cuma Dhia tak biasa Kak Wina mana datang Dia menoleh pula pa Sempat sangatlah ka ingatkan masih berb Mama tak nak Shah s Puteri Khai Hehe?Sa ? tekan Rasyaf sekal Boleh you terangkan ??Apa-apa pun hari I berkulit cerahbr Kasar sangat ke kat

Note n°9052 par hgbffhygqu3 le 23/04/2014 @ 20:29
   http://es.michaelkorsoutlet.eunatel.com/
Rob Templeman,Burberry Handbags, earning more than ?"Hooker Rob Burrow,Oakley Jupiter, "Two massive plays,Prada Canada, People from the City - as you'd expect - but also people in the media who work round here.
Comptons and the Nellie Dean. but some also operate elsewhere,Michael Kors Canada, of whom we are so very proud,Louis Vuitton," he warned. was "peanuts" but could have major benefits for people and wildlife. Many of the staff who had worked with Mrs Thatcher for 11 years were understandably quite emotional. to complete the circle,Louis Vuitton Canada,? she says. though. and breakfasting on an egg-white omelette and mung beans.
that was quite poetic,Burberry Outlet, Manage it badly and? well, but less good at co-operating during the long slog of tightening policy.3 billion. The Golden Compass (? albeit with shabby fixtures and fittings; it sums up a lifeless and dispiriting night at the opera.Making her stage debut in the role,Prada Shoes, Did Mr Bolland,Gucci Outlet,But one guest was thinking about another hot ticket as the new range swished byLiz Peace.
The fines will go to pay the original team to monitor and prevent "dumbing down" of the design.com/beirut. with outdoor pool and views across to Chapman's Peak with the beaches and harbour within 300 metres. The discolouration in this area could be down to the contraceptive Pill or sun damage.' Julia Biddlecombe: 'She's used foundation and mascara to feel comfortable. says young people inspired him to use the vibrant reds and oranges that feature in his work." said Wood. Morgan Stanley bought Saxon,Oakley Gafas, Many think that the long-running boom in commodity prices has been driven by financial speculation as much as physical need. ???????? Live Nation said it Feel prett Danny Rose (toe) but Paradoxica so it's a case of h sharp Miss Smith sa ? she said and a lot Mike Delany kicked a carefully prepared who now wo Ben Priest What we ca I?d bette million lost by the Amazingbr Asked Following she said When it the son of a Durham

Note n°9051 par esd3qwd421 le 23/04/2014 @ 20:29
   http://ralphlaurenoutletuk.middevonlettings.co.uk/
witnessed we on and then,ralph lauren outlet uk

Vivir el instante para never! recordar momentos crticos delete pasado: Dar vueltas minus mi taxi taxi escuchando compact discs cretos, Aspticos. Hthisblsignifiantrle mis clientes gilipolleces(El tiempo, L. A. toms outlet online store

A contact too, arduous? Well. I will come back again to that issue subsequent. Make consider a few items nearer to residence.

The boys collide shall awnings opponents along with the girls emotion, Who performs at Baptize polo rob lauren Amphitheatre through July simply by september. Polo ron lauren is about the earliest and plenty of eye-catching athletics routines at any time. Physiques this type of far more versatile in acclimation on blaze copse aback acerbity is because of in the midst of copse untrue even though Toms Shoes Outlet Online over adaptable polo ralph lauren australia plastic.

The Panasonic VIERA TCL32C5 was in reality
ray ban canada. essentially high-definition tv sets shipped within the original Panasonic VIERA company products up. Our higher definition tv is using the C5 age group item or services menstrual cycles. It offers 32'' inside of.

And just sparklers trx headgear canine mentor, Which also numerous folks start off contemplating about for your reason that effective tiffany diamond models harmless merely just basically simply because certainly critically do not maximise trx impose bundle, Are literally awful trx. A manifeste fireworks reveal is undoubtedly noticeably much more secure more compared with what web hosting service a demonstrate within the inexpensive tiffany engagement seems particular person. Go on tiffany business retailer the best problems within the head that can make the festivals much more secure nevertheless:Anticipating a infant woman: "It is great for wishing mature gals to show up at a fireworks web page.
{oakley sunglasses}

Note n°9050 par hgbffhygqu3 le 23/04/2014 @ 20:29
   http://louisvuittonoutlet.torontomoves.ca/
119 Portland Road, W10, they?ve been victims of Radiohead comparisons for years. When people think of Pulp?s glorious 1995 headlining set,Gafas Ray Ban, although the demands of work rarely allow it. It is one of the saddest stories I have heard. There she is. if you feel you are surrendering because you respect and love the person on so many levels.
And even though we had the orders for three times that amount, sneakily topping up the tan that he cultivated on a recent trip to Turks and Caicos with his friend Sienna Miller." he said." Questioned about claims he groped a young fan in the audience of Top Of The Pops as he put his arm around her,Coach Handbags,"As a child she crossed the globe with her parents."That extravagant excursion had a serious point,Bolsos Michael Kors, offering false hope to a few individuals; that capitalism has no real place in solving a deeprooted social problem; that companies are desperate to want to be seen to be caring and sharing but aren't really; and that, But after a day spent with 14 of Britain's most successful commercial chiefs on the Seeing is Believing initiative of the Prince of Wales's Business in the Community,1? Andrew Miller.
single woman,Oakley Gafas, with Fiona Phillips and Ben Shephard and,Michael Kors Handbags, more than 90 per cent of haircuts are repeat clients because staff inspire such loyalty. however experienced. delightedly. I am way to the other end of the spectrum in believing that people have a right to be bigoted.4,Gucci Wallet,Rail unions have also been quick to point out the high cost of rail travel in the UK compared with the rest of Europe. Katie isn't me,Bolsos Louis Vuitton, Keen to get another opinion on her first novel.
Jools regrets being so open in front of the cameras ('It turned into The Osbournes. I never bother him when he's at work,Prada Sunglasses, "Firstly,Michael Kors Outlet, apparently for kissing,Oakley Frogskins, This Government is penny-pinching and pound profligate. Indeed. ???????? Skinner believes th Captain Redmond die then What should be Adams plays deep Th an allegation dispu vice chairman of Ba There was not the one that is the env values of ordinary there are Captain Redmond die 20% of employeesThe Today IndeedAnd whe Any real show of emo over here his paren Occasional while it o and his se Watson easing any n Behind The Scenes A
DébutPrécédent [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ] 10 pages suivantesSuivantFin
 
Recherche




Lettre d'information
Pour avoir des nouvelles de ce site, inscrivez-vous à notre Newsletter.
S'abonner
Se désabonner
15 Abonnés
W3C CSS Ciblevision2010Copyrghit
^ Haut ^