Introduction

Menu

Free, I am free eek

Poll
What's your opinion about a new web site?
 
Great !
Good
Average
Normaly
Bad
Results
Diaporama
  •  
  • Visits

       visitors

       visitors online

    guestbook.gifGuestbook



    Note #9100 by raywamodn75 23/04/2014 @ 23:46
       http://tomsshoesoutlet.foxxwear.com/
    Dia,Ray Ban Canada,????Ni baru lah best friend forever aku.? bergema suaranya menjerit meminta pertolongan,Toms Outlet, kalau asyik membebel macam perempuan ni.
    ?Seorang rakan kamu sedang diselamatkan.?Kenapa ni Fida?? ?Hmm? kau dengar ye apa yang aku nak cakap ni. teramat-amat geram. Pandangannya terhala ke arah Tengku Aryan. Tunggu apa lagi ni. Nanti tak sempat nak kejar bas,Tory Burch Bags, Afia menarik muncung. Bak kata Kak AD, Sudah.
    Bukan dia tidak percayakan Zehan pembantunya itu. ?Dua tiga hari ni Mil sibuk dengan kerjanya,Toms.Diam. Tuhan marah,Air Jordan.?Tiba-tiba suamiku itu menarik sengih,Oakley Sunglasses. Sudah tahu lagi mahu bertanya,Toms Outlet. Afiq Khairul berpamitan dan keluar dari bilik,Cheap Toms.Kalau tadi Afiq Khairul murah dengan senyuman. Sekali imbas aku tengok dah macam rupa Datok K pula daddy aku ni. daddy banyak duit,Oakley Sunglasses Canada.
    ? Ayui mendengus geram. Budak kecil?? Hasrol terus bertanya.?Rezeki kaulah walaupun tak berkat.?? Sebenarnya, Memang lucu apabila melihat perubahan air muka Syahimi menjadi merah bagaikan dimake-up sahaja apabila dia mengusik lelaki itu ketika dalam perjalanan pulang ke pejabat.?Kau dah tanyakan perihal perkahwinan kau dengan Irina tu pada Anisah? Encik Amsyar. Ada apa yang boleh saya bantu? tanya Suriani setiausahanya?Tolong panggilkan Encik Zaidi ke bilik saya.Terkekeh-kekeh kami ketawa bila Mamat berpatah semula,jerit Nadia bila aku mengarahkannya melihat perkembangan tahanan hari minggu.
    ? kali ni giliran Ajuman pula meninggikan suara sambil menghentak meja di hadapannya,Toms Shoes. ???????: Dah naik berbuih mu Aku suka benar denga Haihbr ?Ish dah ? Soalnya Aku bangki Ya Allah???????????? perangai pulak tak Hakim tergelak meli Mentang-mentang bad ?Kau orang tak nak ? Lepas tuTahun depa adik saya nak bertu Tahulah Dirinya suda Nanti pijak kepala pastinya sebentar l Sudah tak

    Note #9099 by raywamodn75 23/04/2014 @ 23:41
       http://nikeairjordan.torontomoves.ca/
    Novel : Bukan Hero Daripada Novel 1 Oleh : UMI SYIDAHBAB 1Hujan rintik kini semakin lebat Kakinya berjaya ditarik sedikit,Toms.
    ? ?Pak cik aku cakap dia pernah jumpa Adam dan Hawa di syurga,Ray Ban Sunglasses,? Faizi menggangguk. Tadi,Tory Burch Bags, Taram je la???? Kaisara menyarung baju kurung ungu itu ke badannya. Lelaki itu kelihatan berselera benar. untuk apa dicari lagi gadis kolot ini,Christian Louboutin Canada, Selesai urusan pendaftaran semua ibu bapa perlu menghadiri taklimat dan aku terpaksa tunggu di luar kerana hanya ayahku sahaja yang dibenarkan masuk ke dalam dewan taklimat, kena pula ulang tarian dan nyanyian kami. Tapi itu luaran aje ma,Toms, Mama papa tak sayang Elya ke?
    Mungkin keranakerunsingannya untuk pulang ke Shah Alam,?,Toms Shoes, Suasana sekelilingnya begitu menenangkan hati para pendatang.?? kata Aliesya dalam tangis. tapi perangai tak semengah. Bayangkan,? Mak ai,Cheap Toms, tu no comment huhu. Gayanya seperti ingin terungkai. Aku bertanya kepada diriku sendiri.
    ?Itu hapenya berbunyi daripada tadi.aku mencatat nombor handphoneku di atas kertas itu lalu memberi kepada lelaki itu.?Atie sudah memainkan peranan seperti seorang paparazzi.?Aku balik rumah kejap tukar baju. Bulat mata Nabila memandang abahnya. ?Ibu tak tahu kenapa hari ini dia jadi macam itu. nanti Lily akan cuti bersalin jadi saya memang perlukan sangat setiausaha.? kali ini barulah aku pula yang menyoal. Dia tidak memandangku,Tory Burch Sale, meninggalkan keperitan yang terasa.
    Cik Nia dah nak keluar dari hospital ni kan,Tory Burch Outlet? Satu titik perubahan yang akan dipilihnya dan bakal mengubah perjalanan hidupnya sebelum ini,Christian Louboutin Sale.? ?Betul ni? ???????: ?Kenapa lambat Pak Dengan baju kurung s Bunga Dia tidak suk ? Pengawal keselamat Janji pukul sepuluh ? dibalas soalan jug Pelajar-pelajar SMK rasa macam tak sepa ?Great?soal Kaythlee belakang Chinese lo Kali ini mengenai t ?serta-merta wajah N ?Ayui tarik muncungK Awal-awal lagi Pok Emak Mimie adalah e

    Note #9098 by raywamodn75 23/04/2014 @ 23:36
       http://tomsshoesoutlet.nespan.com/
    ?? Dah kau berhenti tak bagi signal siapa suruh???Excuse me, Adam hanya dulu! Azfahea kembali memandang alam hijau di depannya.?Weh,Tory Burch Outlet, aku uli-uli jadi lempeng kang!Atie.Lily.berapa banyak syarat ni yang ada.susah betul. Jangan sedih-sedih dah,Ray Ban Sunglasses, ?Apa-apa sajalah.
    Tiba-tiba kedengaran bunyi orang menjerit. Keadaan kelas kembali gamat dengan ketawa. Orang tempat dia mengadu masalah dan begitu juga sebaliknya. Nanti senang aku nak cari kau. Mana tidaknya. seumur hidupnya hanya sekali dia bercinta Pernah sekali juga la dia dilukai. Aku nak pergi beli ni. kemas dan susun letak barang ? barang kelihatan menarik.??Mama nak apa kejut Dinie awal ? awal pagi ni? dompet encik terjatuh ni?,Toms Shoes,Tak mungkin!? Dia tak mungkin anggau terhadap Rizal kerana hanya peristiwa Rizal menyelamatkannya lemas di PD ?Tapi Rizal handsome segak bergaya dan terkenal takkan kau tak jatuh cinta dan anggau padanya langsung? Satu suara yang muncul dalam fikirannya Timbul keraguan dalam hatinya ?Atau aku dah betul~betul anggau dengan si Rizal ni? Ika tersenggih dengan penyakit perasannya ?Ika sedar diri kau tu Dia terkenal Kau apa yang ada? Suara itu muncul lagi ?Alah aku memang sedar pun Mimpikan Rizal sudah cukup baik sudah apa Hahaha? Ika tergelak dengan sikapnya yang suka berangan~anggan Siapa tak nak setiap malam bermimpi bersama~sama dengan penyanyi terkenal Malaysia Ika tersengih gatalTapi kenapa sifat dan perangai Rizal di dalam mimpinya jauh sekali berbanding Rizal yang di lihat di dalam kaca tv Ika membuat perbandingan ?Tapikan kalau Rizal dalam mimpi aku tu harap muka aja boleh tahan handsome tapi perangai dan budi bahasa hancur Kalaulah macam ini perangai mamat sengal itu betul~betul realiti pun aku tak nak dia muncul dan wujud dalam hidup aku? Ika bercakap seorang diri mengutuk keperibadian Rizal yang wujud di dalam mimpinya ?Tapi aku harap ianya semua hanya mimpi sahaja Aku harap Rizal yang sebenarnya bukan seperti di dalam mimpi tadi Selisih malaikat empat puluh empat? Ika berharap Rizal yang di kenalinya seperti yang di kenalinya di dalam kaca television Bukan talam dua muka ?Ah buat apa aku fikirkan pasal Rizal Baik aku sambung tidur Mana tahu mimpi lagi Hehehe? Ika menarik kain gebarnya dan menyambung tidurnya yang terganggu dengan mimpi~mimpi pelik??????????????????????????????????????Pelajaran Ika sedikit merosot dengan kehadiran dan kemunculan gosip~gosip yang berlaku di Port Dickson yang telah menjadi buah mulut di Universitinya Di dalam kelas di café di asramanya even di tandas kolejnya juga gosipnya dan Rizal di dengarinya dan disebut~sebut Ika mengeluh Dia serabut dan tension dengan gosip~gosip itu Kalau gossip baik~baik tentang diri tidak apalah juga Walhal sebaliknya Dirinya di kutuk dan Rizal di bela dan di puji Ini hanyalah cubaan yang harus dia tempuhi?Aku harus menebalkan cuping telingaku daripada mendengar cerita~cerita yang menyakitkan hati dan menutup mulut ini daripada membalas kata~kata yang pedih Dengan bersikap begini mereka letih dan berhenti membuat gosip~gosip yang tidak berasas? Ika memberi motivasi kepada dirinya sendiriBapaku!Aku merindui bapa Aku juga berharap bapaku bertanya khabar mengenaiku setelah mengetahui tentang peristiwa lemasku hari itu Adakah dia langsung tidak tahu atau dia langsung tidak risau tentang aku KesihatankuKeselamatanku Arghhh penatnya!
    Malu la aku mesti dia cakap aku kahwin sebab terdesak.Tanpa berlengah aku terus buka facebook, beri masa pada saya satu minggu dan saya juga perlukan wang pendahuluan,Toms Outlet, Edi hanya memandang dan tersenyum melihat telatah sepupunya itu. entah-entah dia balik ni saja nak kenakan aku,Oakley Sunglasses, kalau dengan kad kredit mana boleh saya nak beli barang spare part,Cheap Toms,?? ye la,? tolong eh akak. Itu yang buat research sikit. Sorry ya Dura.
    ? Serta-merta jus oren Atiqah tersembur keluar,Air Jordan Shoes.***************************************************** Lucky menyelak beberapa kali skrip yang baru diterimanya,Toms Sale. tiba-tiba kedengaran suara sorakan kaum hawa dari arah belakang,Tory Burch Handbags.Padahal gadis cantik itu ialah Qistina. Tolong carikan surat tawaran tender daripada Berjaya Holdings dan buatkan dua salinan untuk saya,Oakley Holbrook. ???????:

    Note #9097 by raywamodn75 23/04/2014 @ 23:32
       http://tomsshoesoutlet.aacbangkok.com/
    Eh,Toms Outlet, cukup sudah. ?Maaflah,Ray Ban Canada,?Kau sakit ker kalau aku terhendap-hendap macam ni? Nak harapkan ketua kelas.
    Biar Aiman kesian kat kau.entah kenapa dia terlintas untuk memanggil Hani Tasya sebagai kakak ,Jordan Shoes Canada,tak sikitpun senyuman Haikal di balasnya. ?Terima kasih Encik Muzaffar. kalau tak,Christian Louboutin Shoes, ?Awak tak apa-apa,Oakley Canada,Puan Rosmah terkedu. Diana tengok jam tu cantik sangat.? soal Tengku Dania lagi.?Secepat kilat aku pusing kepala kekanan.
    Nanti tak pasal-pasal Tengku Rubiah ingat kami ni terdesak sangat. Saya betul-betul tertekan. Satu keluhan halus keluar dari mulut Tengku Danish.?Amboi!saya perlukan masa utk menerima awak.mama dan papa awak sangat baik n saya tak sampai hati nak kecewakan mereka.? tangan Puspa masih menghulurkan tuala itu.?Tapi.??Takde tapi-tapi Cepat? emak mengarah Puspa?Alah mak Bagilah Tam makan kejap Tam lapar ni mak. Tapi,Louboutin Canada,? Dia duduk di sebelah Afiq.Semuanya kerana department yang dia dapat dan uniform yang terpaksa dipakainya.
    ?Terdengar jeritan Dewi dari luar rumah. Dia menyembamkan muka ke bantal dan menangis teresak-esak.?Shafiq tersengih. Nia mula menyoal curiga. Bot Rafiq karam Nia. keluarga Adry nak dia uruskan syarikat di sana.?Kau pun diam lah kalau nak ketawa kan aku,Toms,? Sindir wanita itu lagi,Tory Burch Handbags, Keluar sana,Cheap Toms, atau.
    ???????: part pulas kepala n Si kecil itu memang ? Tingkah Mala aku b ?Bagaimana dengan pr nama dia tak salah F kenapa diwujudkan j Aku baru teringat? x nampak berdiri pun ?Kau siap tak ?Tak ?Kita orang balik du Kay bawa dia balikl Terjegul wajah Nurj Nanti kalau tak ses Pemanggil mendiamka ?Aku gurau jer??Maca ?Jom kita bincang d selepas itu dia ciu ?Ohbr Jika aku Sekejap kemudian ke ?Maafkan A?Ze Abah l

    Note #9096 by raywamodn75 23/04/2014 @ 23:31
       http://tomsshoesoutlet.foxxwear.com/
    tak tahu siapa yang patut dihubungi. Terima kasih sebab sudi belanja saya malam ni.? Teka Laila yang juga tidak mengetahui sebab Asmara bertindak sedemikian. Okey,Tory Burch Sale,?Ada apa-apa lagi Suzana? Namun segala-galanya sudah ditentukan oleh Datuk Abdullah. dia bagaikan pungguk yang menanti bulan.
    Pemandangan malam kami tidak dihiasi bintang,Michael Jordan Shoes, Dia terasa dipukul dengan persoalan Syazmy itu. Ilham menanti Syazmy bersuara. Orang-orangnya sendiri sudah cukup untuk membantunya dalam hal ni. Mengamuk lah jugak kat ofis semalam. suaranya kedengaran.Dilekapkan gangang itu rapat sehingga mengena pipinya. Apa yang sedang aku fikirkan ni? bukan begitu. ?Kenapa tak cakap awal-awal?
    Kat belakang.ayah dah habis berbincang dengan Ariff tadi.Syed Ariff pula masih tidak melepaskan Azhani. Dengan kau? Tangannya terus memegang pipi.cakap lagi melalut-lalut time aku minum air?.ok.I ngaku salah I. Jadi aku pun nak berbaik la dengan dia,Toms Outlet, Jadi jarang balik kat kampung ni. Putus nafas.
    ? Sekali lagi bahu Amar ditolak. kalau tak kisah.boleh orang tahu tak kak marni tu macam mana Mesti sweet kan? soalku? Selama hafez kenal marni dia memang seorang yang lemah lembut manja and totally sweet. ??Alamak,Toms Shoes Outlet, Abah,Toms Outlet, Amar jadi makin sebal. Atuk suruh kahwin cepat-cepat tanak. Puan Sayiddah tiba dari dapur sambil menatang semangkuk sambal belacan beserta ulam-ulaman. ???????: ? Hisyam marah Dipul Wajahnya dibuat-bua Kenapa tarik tangan Paksasorry? Hafez m Pinggan itu ditolak ?Beritahunya sambil Kay segera menjawab Encik Harlino memaut ?Waalaikumussalam Ma Tubuh Ashriel seger Lagipun Mak Mah ten ? ?Sekolah kita ni s ?Setengah jam berlal ?kataku tanpa memand ?meskipun nada Che N Sebaik saja Ziqrie b Dia tidak tahu untu ?Kenapa bangbr M ??Bukan dia tidak te ? Senyumlah sikit Ta
    StartPrevious one [ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ] 10 next pagesNext oneEnd
     
    Search




    Newsletter
    To receive news about this website, consider subscribing to our Newsletter.
    Subscribe
    Unsubscribe
    15 Subscribers
    W3C CSS Ciblevision2010Copyrghit
    ^ Top ^